Art.Lebedev Studio leiab, et turul leidub nišš ülikalliste klaviatuuride jaoks. Nende uusimad kullakallid Optimus Popularise nimega klahvistikud ilmuvad 2011. aastal ja võivad maksta kuulu järgi 1000 dollari kandis.

Hind põhineb toote eksklusiivsusel (hei, see on töötanud paljude firmade ja toodete puhul enne!) ja täisvärvides valgustatud klahvidel. Pole veel teada, mis valgusallikat see kasutab, aga see ei saa olema sama OLED-lahendus kui Optimus Maximus, mis on Art.Lebedev Studio ilmselt tuntuim klaviatuur.

Optimus Maximus maksab muide 1500 dollarit ja selle igal klahvil on oma OLED-ekraan, mis võimaldab soovi korral selle välimust muuta ja paigutada spetsiifilised programmiikoonid erifunktsionide klahvidele seadme küljel ja ülaosas.

ASUS küsib seda uudist illustreeriva Eee Keyboardi eest 599 dollarit (meie rahas hetkekursi alusel ümmarguselt 7500 krooni), aga selles peitub isegi terve arvutisüsteem, mitte ainult võimalus klahve klõbistada.

Sisu on võrreldav peamiselt netikasutuseks mõeldud kergete läpakate ehk netbookide omaga: 1,6 GHz Intel Atom N270 protsessor, 1 GB muutmälu, 16 GB välkandmeruumi, Wi-Fi b/g/n, HDMI välja auk, viietolline mitmikpuutetoega ekraan (WVGA). Ühenda ainult televiisori või monitori külge, ja korras. Aku peaks kestma neli tundi.