Kaleidescape pole valiv, nii et Blu-ray kõrval võib hoopis koduserverisse importida ka DVD- või CD-kettal asuva kraami.

Asjaga on seotud siiski kaks kahtlast momenti. Esiteks nõuab süsteem, et ripitud versiooni mahamängimise ajal peab pleieris olema füüsiline ketas. See muudab sisu äratõmbamise üsna mõtetuks, kui meilt küsida, aga nende huvides on filmitööstureid mitte liialt pahandada. Sellest tõuseb siiski kasu, kui majapidamises on mitu M300 või M500 seadet, siis piisab ühes ketta hoidmisest, et imporditud sisu ükspuha millisest vaadata. Unistada ikka võib.

Teine probleem on hind. M500 küsib sult 3995 dollarit (hetkekursi alusel ümmarguselt 49 700 krooni). Lihtsam variant, M300, mis ei lase rippida, küll aga seda taasesitada, põletab taskusse 2495 dollarilise augu (umbes 31 000 krooni).

Selle raha eest saab tavalistest Blu-ray pleieritest puuduvaid võimalusi, näiteks ligipääsu 135 000 nime sisaldavale filmiandmebaasile (sealhulgas 3300 Blu-ray filmi), Kaleidescape'i loodud videojärjehoidjate tehnoloogia, kohene filmi või kontserdi käivitumine, jm.

Firma tegeleb hetkel ka kettalaadija arendamisega, et sa võiks kogu oma uuema põlve filmikogu sinna mugavalt sisse toppida. Nad proovivad ühtaegu nii 100kettalise loomist, mis võiks ilmuda varem, ja 200-300 ketast mahutavat, mida tuleks kauem oodata.

Kuidas siis jääb, ilus poiss, kas jääd tavalise Blu-ray pleieri juurde?