Netipoe saab integreerida teistele veebisaitidele, ilma et peaks huvilised Google'i lehele suunama. Lugemismaterjal on vormingus, mis oleks loetav peaaegu igas e-lugeris ja ka veebibrauseris.

Google ei avalikusta veel partnereid ega hindu, aga ilmselt käivad nad Apple'i ja Amazoni jälgedes, mis kahmavad e-kaubanduse platvormi pakkujana iga toote müügihinnast 30 protsenti enestele.

Apple'i puhul on 30 protsendiga rahuldumine arusaadav, sest nende eesmärk on eelkõige ikkagi riistvaralt teenida. Amazoni suhe e-raamatute müügiga on osutunud seni keerukamakas, sest neid ei rahulda eelkõige teenimine Kindle'ilt või muult riistvaralt - nemad tahtsid suurt tükki ka raamatute müügi pirukast. Kui mõned suured kirjastajad sellega kaasa ei läinud, pidi Amazon siiski alla vanduma ja 70 protsendi asemel 30ga rahulduma.

Google'i puhul jääb aga segaseks, kuidas nad Editionsi kaudu üldse midagi teeniks. Projekt ei ole seotud reklaamindusega ja kaasaskantavate seadmete operatsioonisüsteem Android ei too firmale raha isegi mitte kaudselt.

Editions piirdub esialgu trükisolevate üllitistega, aga tegijad loodavad tulevikus lisada trükist kadunud raamatud. See on toonud mitmesuguseid legaalseid takistusi, mida Google loodab ilmselt asja käigus lahendada.