iPad esmane edu on tõestanud, et inimestele kuluvad tahvelarvutid põhimõtteliselt ära küll, nii et AMD turundusosakonna asepresident Leslie Sobon tunnistas intervjuus Techradari saidile tootja huvist teema vastu.

"Mõelge eelistele, mida saate võimsast jõudlust ja vormifaktori perspektiivist, kui saab need samale kivile panna. Tekib tohutult tõhus süsteem, mis ei võimalda ainult tahvelarvuti loomist, vaid ka neid toredaid kogemusi." Ta räägib Flashist ja kõrglahutusega videost.

"Vormifaktor on üks asi, kuid tahvelarvuti peab võimaldama ka toredaid kogemusi. Multitegumtöö, Flashiklippide vaatamine - kasutajal on kindlad ootused. Inimesed teavad, mida tahavad, ja veebipõhised videod on peaaegu iga soovinimekirja esikolmikus.

Nad ei mõtle sellest tingimata kui veebipõhisest videost - nad ei mõtle sellest kindlasti kui Flashist -, aga nad teavad, et tahavad minna YouTube'i ja et see töötaks. Nad ei taha, et see virvendaks ja veel parem, kui nad saavad seda kasutada kõrglahutusega või üles skaleerida jne."

Fusion-seeriast võib oodata ka Inteli protsessorite seljatajat, eriti mis puudutab sülearvuteid.