Nimekirja juhib hetkel Brasiilia valitsus (infot küsinud 3663 korda). Teisel kohal on Ameerika Ühendriigid (3580), kolmandal Suurbritannia (1166).

Google lõpetas alles äsja, märtsis, tegevuse Hiinas, sest ei tahtnud sealse valitsuse tsenseerimisnõuetele enam järele anda. Kui uudiseid lugedes tundub, et Hiina peaks raudselt esikolmikusse jõudma, siis on see võib-olla tõsi, aga Google ei anna välja infoküsimiste arvu riigi poolt. Pidi olema nende riigisaladus. Nii et see esikolmik on pigem suhteline.

Brasiilia juhib hetkel ka tsenseerimise nõuete poolest (2009. aasta juulist detsembrini 291 korda). Teisel kohal on Saksamaa (188), kolmas on India (142) ja neljas USA (123).

G-maja esindaja täpsustab, et enamik materjali eemaldamise nõudeid on põhjendatud, sest puudutavad kuriutegude uurimist või lasteporno eemaldamist.

Käesoleva info avalikustamine muudab nende lootuses maailma natuke n-ö läbipaistvamaks. "Me usume, et suurem läbipaistvus vähendab tsensuuri. Kui firmad, valitsused ja üksikisikud midagi ette ei võta, on usutav, et internet nagu seda teame muutub aina piiratumaks - võtab kasutajalt valikud ja kontrolli ning annab rohkem võimu neile, kes tahaks infole ligipääsu piirata."

Google avaldab selle info printsiipide vaimus, mida on sõnastanud GNT (Global Network Initiative), mis promob eneseväljenduse vabadust netis. Sinna kuuluvad ka Microsoft ja Yahoo!

G-maja andmetel tsenseeris võrguinfot 2002. aastal ainult neli riiki, aga nüüd juba 40.