Toshiba värskeimad Regza Z1 seeria kükloobid on ka muidu silmapaistvad. 37-55tollised telerid on vedelkristallekraaniga, millel on valgusdiood-äärevalgustus, USB, üle kohtvõrgu salvestamise võimalus, nõudevideo tugi (Video on Demand), kaks 10vatist kõlarit, neli HDMI-liidest, SD / SDHC mälukaardi auk, Regza Link, 2 000 000 : 1 dünaamiline kontrastsus, Ethernet, Windows 7 tugi jm. Ekraanil on täis-kõrglahutus.

Ehk inimkeeles: Regza Z1 on suuteline salvestama korraga kaht kanalit, samal ajal kolmandat maha mängides; isend funktsioneerib ka kohtvõrgu jaoturina (hub), olles suuteline talletama informatsiooni korraga nelja terabaidi jagu.

Hinnad jäävad ekraanisuurusest olenevalt 2700 kuni 5200 dollari vahele, mis on hetkekursi alusel ümmarguselt 31 130 kuni 60 000 krooni. Nii et vaevalt tasub seda osta kokkuhoiu mõttes digivideosalvesti ja tavalisema teleri asemel. Muud olulist eesmärki me ei näe võimalusel üle kohtvõrgu salvestada, kui et digivideosalvestitele konnasilma peale astuda.

Eraldi küsimus, kas salvestamiseks peab tingimata ostma Toshibalt ka vastava kõvaketta või kõlbab selleks suvaline talletusseade nagu kodune arvuti. Windows 7 tugi annab lootust, et kõvaketas on tõesti ainult üks võimalus.