Arvutianimatsioonid on neil päevil kinokava lahutamatu osa ja koguvad suurema vaevata nii tähelepanu kui korralikku kassat. „Shrek",  „Jääaeg", „Kalapoeg Nemo"... mitmed edukaimad filmikangelased on sündinud arvutis. Arvutianimatsioonide hullust alustas siiski Pixari 1995. a „Toy Story" ehk „Lelulugu", mis jõuab juunis (meie kinodes 30. juulist) kolmanda peatükini.

Dolby uuendab selleks pidulikuks puhuks oma ruumilise heli esitamise võimalusi, Dolby Surround 7.1 koodekiga. Selle võtavad kasutusele esialgu valitud kinod (peamiselt ilmselt USAs).

Dolby Laboratoriesi kinoturunduse osakonna tippjuhtide hulka kuuluv Page Haun on öelnud: „„Lelulugu 3" väljastamine 7.1 miksina tõstab latti nii kinoomanikele kui nende klientidele."

Dolby Surround 7.1 rikastab ka tavapäraste (2D) filmide helimaastikku, aga selle võimalused ärkavad tõeliselt ellu 3D-materjali puhul, sest heli on loodud vastama pildi ruumilistele omadustele.

Lahendus koosneb neljast surround-alast: tavapärase parema ja vasaku kõrval on tagumine vasak ja tagumine parem. Nende alade sees on kaheksa audiokanalit. Kodukino turul see juba eksisteerib, aga Dolby õnnistab sarnase tehnoloogiaga nüüd ka kinosid.