Twitteri CEO (tegevjuht) Evan Williams selgitas üritusel, kuidas "väga oodatud" rakendusplatvorm integreerib sotsvõrgustiku teistesse saitidesse.

@anywhere ei tööta maagilisel viisil igalpool, vaid kindlatel saitidel nagu (esialgu) Amazon, AdAge, Bing, Citysearch, Digg, eBay, The Huffington Post, Meebo, MSNBC.com, The New York Times, Salesforce.com, Yahoo! ja YouTube.

Saidiomanikud võivad selle funktsionaalsuse ka ise lisada, aga keerukate programmiliideste asemel saavad nad tänu Twitteri tegijatele hakkama mõne rea JavaScripti skriptikeele koostamisega.

Williams lisas, et saidiomanikelt ei oodata raamistike kasutamise puhul kindlate reeglite järgimist. "Teha saab paljut, mida me ei oska oodatagi."

Twitter teeb oma ajaveebis uue platvormi kohta päris meelitava kokkuvõtte: "Kujutlege võimalust hakata New York Timesi ajakirjanikku jälgima otse ta nime kaudu saidil, säutsuda video kohta YouTube'ist lahkumata ja avastada uusi Twitteri kontosid Yahoo! kodulehte külastades."

Twitteri konto @Anywhere eksisteerib juba 21. oktoobrist 2007. Sellelt on mõned säutsud välja saadetud alles hiljuti. Aga tundub, et Twitteri tiimis ringles praegu väljakuulutatud plaan juba tükk aega tagasi.

Evan Williamsi esinemise juutuubiklipp: