Need rahvusvahelised allikad ei asenda ilmselt ülekannete vaatamist ega kasvõi kodumaist kajastamist, kuid ega küll ei tee küllale liiga.

NBC omab USAs olümpiamängude ülekannete ainuõigust, nii et see on ainus sait, kust vastav materjal legaalselt kätte saada. Kasutajal peab olema ka kehtiv leping telepakkujaga, muidu näeb ta ainult lühiklippe. Samuti on hulgaliselt mitmesugust muud liikuvat pilti, mis on nähtav kõigile. Arvutisse peavad olema paigaldatud Silverlight 3 ja Adobe Flash Player, et kõik korralikult töötaks.

Naljakas nupp BOSS sobib puhuks, kui ülemus on kassi kombel ootamatult märkamatult ligi hiilinud. Nupule vajutades tekib ekraanile tavapärane ontlik Windowsi töökeskkond.

Google katsetas juba 2008. aasta suvel Pekingis saidiga "Inside the Games" (Mängude keskel), mis kasutas Google Mapsi abi, et territooriumist ülevaade anda. Seekordne katsetus on koguni võimsam, lisades Tänavavaated. Olemas on ka lihtne üritustekava, medalinimekiri, uudisevoog jm. Väga mugav, kui tahad kiiresti mitmesuguseid fakte ja muudel saitidel reklaamitulv tapab.

Ootuspärased lühikesed sissekanded ja kohati üllatavalt elav diskussioon. Ametlikud täiendused kontodelt @Olympics, @2010tweets ja @NBCOlympicZone. Esindatud on loomulikult paljud tiimid ja muud osalejad. @OlympicHealth annab isegi nõu, kuidas ise kunagi olümpiamängudeks valmistuda. Kui ei tea, mida võtta ja mida jätta, tasub äkki teha üldotsing #Olympics terminile.

The New York Timesi olümpiamängude erisait pakub palju asjakohaseid fakte ja muid andmeid. Kesksel kohal on väljaande töötajate Vancouveri uudislood, aga leidub ka iga esindatud spordiala ülevaateid (väga põhjalik!) ja interaktiivset graafikat, nt riigid, mis on seni taliolümpial kuldmedaleid võitnud.

Nagu vahel kahjuks juhtub, kipub info kaduma võimsa visuaalse poole alla või sekka, nii et kiireid otsinguid ei maksa siin püüda sooritada. Lugemist ja muud ajaviidet on siiski palju, kaasa arvatud seostuvatel teemadel nagu 2010. aasta paraolümpia (märtsi keskel).