Tõeline elukutseline videotöötleja eelistab ilmselt eksklusiivsemaid ja kallimaid lahendusi, aga CodeAct GR100 klaviatuur tundub just mõistlik kompromiss selle vahel, kui head su juutuubi klipid tõesti peaks välja nägema ning mis see maksma läheb. Kiireks täpseks tööks on menüüratas mugavam kui hiire-klaviatuuri abil sama funktsiooni ekraanilolevast kasutajaliidesest näppida.

Hind pole kuigi madal 24 500 jeeni ehk hetkekursi alusel umbes 3130 krooni. Näis, kas on seda oodata ka odavama lisaseadmena, mis koosneks ainult rattast, mis ehk mõnele rohkem meeldiks. GR100 pakub lisaks üheksat videotöötlust kergendavat meedianuppu, loodetavasti osutuvad need kasulikuks.

Seadme autor on Korea päritolu videotarkvara tootja CodeAct, nii et see sobib levinud töötlusprogrammidele nagu Adobe Premiere, Pinnacle Studio, Windows Movie Maker ja iMovie. Arvata võib, et klahvistikul ilmneb mingi pluss, kui eelistada just nende oma lapsukest GReditor. GR100 on saadaval nii jaapani kui inglise variandis. Opsüsteemidest on nimetatud Windows 7, Vista ja XP.