iRecord Pro võimaldab salvestada igast analoogvideo allikast nagu näiteks CD- või DVD pleier, teler, digitaalne videosalvesti, TiVo, VCR-videomakk, kaabli/satelliidi teleboks.

Materjal on kuni 720 x 480 eraldusega, kiirusega 25 või 30 kaadrit sekundis. Nii raadio kui video salvestust saab ajastada ja muidugi võib iRecord Pro ka omaette tööle jätta. Sel puhul on valik, kas salvestus kestab 30, 60, 120 või 180 minutit (allesjäänud minutid on näidatud).

Seade suudab arvestada ka iPhone'i ja PSP loomupäraste ekraanilahutusega (vastavalt 480 x 320 ja 480 x 272), samuti nii 25 kui 30 kaadrit sekundis.

Kaasas on pult, millega video- või helisalvestust alustada, pausida või lõpetada ning eelmises lõigus salvestusaeg valida.

Midagi tähtsat veel?
* Video kodeerimine.
* MPEG-1 või -2 muutmine MP4-ks. Vahelülina võib kasutada PC- või Mac-arvutit, aga samuti andmekandja otse iRecord Pro külge ühendada.
* Analoogsignaali võib salvestada H.264 vormingus otse PC/Macile. Neid saab seal esitada või teistesse arvutitesse striimida.
* Muusikat saab otse PC/Macile salvestada (MP3/AAC/WAV).

iRecord Pro hakkab maksma 259,99 dollarit ehk hetkekursiga umbes 2960 krooni. Tootja saidil on juba saadaval vanem lihtsam variant (iRecord) hinnaga 199,99 dollarit, aga Pro lisab palju märkimisväärset. Näiteks otsesalvestuse iPhone'ile, iPod Touchile, Blackberryle, PC-le ja Macile, ajastusvalikud, puldi. See laeb ka ühendatud iPodi.