Kuidas sulle meeldiks ühistranspordis sõites võtta välja maagiline karp, mis näitab peaaegu kõiki tuntud meediaformaate terava pildi ja suurepärase heliga? Ning koju jõudes ühendada see sama karp 46” teleriga ning jätkata sealt, kus pooleli jäid, ilma et kaotaksid kvaliteedis?

Just sellise lubaduse annab Ramos T17FHD MP5-pleier. Auto GPS-seadme suurune karbike lubab tarbijale esitada nii muusikat, liikuvat pilti kui ka dokumente ja TXT formaadis e-raamatuid.  FHD-seadme nimes tähendab FullHD ehk 1920 x 1080P teravust, mis tuleb välja, kui ühendada nimetatud seade koduse FullHD-teleriga, sisseehitatud 4.3” ekraani teravuseks on 800x480 pikslit.

Seadme sisemine mäluruum on 16GB, kuid USB On-The-Go standardi läbi saab sellega ühendada erinevaid kettaid ja mäluseadmeid, suurendades mahtu. Samuti on ruumi microSD-mälukaardile, HDMI-väljundile, 3.5mm kõrvaklapiaugule, mikrofonile, sisseehitatud kõlarile ning isegi randmepaela augule.

Suurimaks miinuseks on kindlasti aku kestvus ning puutetundliku ekraani puudumine, kuid kes tahakski määrida oma ekraani näpujälgedega…