MJ 777 seeriat esitlev sait on igavusest netis surfavatele potentsiaalsetele rikastele klientidele mõeldes tervelt seitsmekeelne (inglise, saksa, prantsuse, itaalia, hispaania, vene ja ukraina).

Vähemalt inglisekeelse osa sõnastus pakub palju tahtmatut koomikat ja muutub vähemalt kohati peaaegu arusaamatuks, nad kasutasid vist tasuta netipõhist tõlketeenust.

Pakutav kaup on aga hämmastav: kuld, Swarovski kristallid, teemantid, mahagon, juveelid, maonahk, krokodillinahk, mis iganes. Kui see läheb sulle maksma käe ning jala, nagu ütleks inglased, siis stuudio on seda tõenäoliselt kasutanud.

Luxurylaunches.com soris MJ universumis põhjalikult ringi ja raporteerib, et kulukaim produkt on MJ Laptop Brilliant Limited Edition, mis sisaldab sülearvutit ja lisaseadmeid. See maksab 2,5 miljonit eurot ehk meie rahas üle 39,1 miljoni krooni. Juveelidele on eluaegne, läpakale kümneaastane garantii. Või kuidas oleks Luxury VIP Mouse MJ Gold Limited Edition nimelise hiirega? Seda katab 999-prooviga 24karaadine kuld ja näriline maksab 14 000 eurot ehk natuke üle 219 000 krooni!

MJ on ülikallite luksusasjade valmistajale üllatavalt paslik nimi, sest viitab vähemalt meie silmis surnud popikuningas Michael Jacksonile. Mees armastas just siin uudises esitletud stiilis toretsemist ja käis silmagi pilgutamata välja astronoomilisi summasid, et läikivad asjad tema pesast iial ei lõpeks. Isegi siis, kui võlad üle pea kasvasid.