Sharp Corp plaanib aasta lõpus välja tuua täis-kõrglahutuse ja ruumilise pildi toega LCD-teleri, mis kannab armastava känguruemme kombel kukrus (hea küll: küljel pesas) Blu-ray pleierit, nii et meelelahutuse soovija saab põhimõtteliselt kõik vajaliku korraga kätte. Milleks vajaliku? Õdusaks diivanil lösutamiseks. Seda muidugi eeldusel, et ta soovibki ainult telerit ja Blu-ray kettaid tarbida.

See on edasiarendus Aquos TV-st, mis sisaldab samuti Blu-ray pleierit, aga ei oma 3D-funktsionaalsust.

60tollisel ekraanil on valgusdiood-tagantvalgustus ja Sharpi septembris väljakuulutatud uudne ekraanitehnoloogia UV2A, mis parandab lubaduste kohaselt kontrastsust, apertuuri, reaktsiooniaegu (väidetavalt 100 protsenti!), läbilaskevõimet ja hinda.

Teler loob ruumilise pildi "ajajaotusmeetodiga", mis eeldab vaatajalt "aktiivsete LCD-katikutega" prille. Pildid on 120 Hz sagedusel (60 mõlemale silmale).

Sarnaselt ruumilise pildi ja täis-kõrglahutuse toega all-in-one lahendus oli CES-messil välja pakkuda muuseas ka tuntud tootjal MSI. Nende pakkumine polnud turuletoomisvalmis, vaid 24tollise ekraaniga PC ideeline mudel, mis võimaldab ruumilist pilti nautida juhtmevabade prillide abil. Uudis ei kinnita tõtt-öelda, et toetatud on just täis-kõrglahutus, aga 3D kõrval tundub loogiline ka 1080p'd oodata. Igatahes on see maailma esimene omataoline PC (3D ja all-in-one)!