Palm muutis webOS'i avalikkusele kättesaadavaks alles juunis ja see pole mobiilseadmete operatsioonisüsteemide liivakastis kindlasti veel kasvanud tähtsaks tegijaks. Selge pole seegi, kas ettevõttel on tulevikku. Tegijad on siiski hingega asja juures ja vähemalt webOS kasvab mühinal.

Palm näitas CES-üritusel seadmele seitset graafikanõudlikku mängu: "Need for Speed Undercover", "The Sims 3", "Monopoly", "Asphalt 5: Elite Racing", "Let's Golf", "Glyder 2" and "X-Plane". Kaks esimest pärinevad mõistagi Electronic Artsi esisarjade garaažist, mis võib jätta mulje, et seadmel on tulevikku. Tegelikult on EA alati kohal, kui keegi üritab uut mänguseadme potentsiaaliga toodet "jalgadele kergitada".

Palmil on töös tasuta Adobe Flash Player 10.1 plugin; firma esindaja avaldas lootust, et webOS on "esimesi veebibrauseris täis-Flash-pleierit toetavaid mobiiliplatvorme".

Eraldi väärisid mainimist ka videosalvestuse, redigeerimise ja jagamise valikud. Päris palju uuendusi korraga. Kõik need võimalused saabuvad praegustele-tulevastele Pre ja Pixi aparaatidele automaatsete täiendustega "õhust". Mida rutem, seda parem Palmile. Ootame laiemat levikut ka tehnikahuvilisse metsakülla Estonia.