See on tõsi. Peamiselt emaplaaditootjana tuntud Taiwani firma Micro-Star International sai maha emaplaadiga, mis ei kurda, kui ATi ja nVidia sellele korraga sülle ronivad.

Tootjate slängis: eksisteerib tugi mitmele graafikaprotsessorile eri tootjatelt. Big Bang-Fuzioni südames on LucidLogixi Hydra 200 paralleelprotsessor, mis töötab iga graafikaprotsessori, keskprotsessori või kiibistikuga, et pakkuda skaleeritavat 3D-graafikajõudlust mitmik-graafikaprotsessoriga arvutuskeskkonnas. Huh. Slängi nad oskavad.

Põhimõtteliselt on see katse pakkuda arvutimängufännidele kui peamistele riistvarahuntidele rohkem võimalusi.

 MSi katsetab Fuzionis neile mõeldes veel üht uuendust: THX TruStudio PC lahendus Creative EAX Advanced 5.0 toega. See on THXi ja Creative'i koostöö parima heli loomiseks "muusika-, filmi- ja mängusõbrale". Ehk siis just inimesele, kes Fuzioni eest oma vaevaga teenitud tugrikud nõustuks letile panema, selle asemel, et raha linna peal maha laristada. Ootuspäraselt on piisavalt näppimisvõimalusi ka ülekiirendamis-entusiastile.

BBF emaplaat on vähemalt Ameerika Ühendriikides kättesaadav juba jaanuari keskpaigas. Saame lõpuks näha, kas Hydra 200 uuendab mitmik-GPU maastikku või kujuneb järjekordseks "hea mõte, praktikas ebatähtis" tooteks.