Skiffi 11,5tolline puutetundlik ekraan pakub 1200x1600 lahutusvõimet ning on mõeldud digiperioodika lugemiseks (see tähendab ajalehti-ajakirju, küsi vanaisalt). Võrrelge: Kindle 2 pakub diagonaalis ekraanisuuruseks 6 tolli, Kindle DX 9,7 ja näiteks Nook 6 tolli. Viimasel on pisike lisaekraan värvide muutmiseks, aga see ei loe. Kõik nimetatud põhinevad ka muide E Inki lahendusel.

Skiff pakub traadita levi ja 3G-võrgu võimalust, aga lubab mini-USB kaudu ka oma 4 gigabaidisele välkmälukettale käsitsi materjali juurde "sööta". Uudise allikaks olnud artikkel ütleb "kõvaketas", aga me ei näe, kuidas selline väike loom suudaks omada pöörlevat kõvaketast.

E-lugeja on mõõtmeid ja komponente arvestades üllatavalt õhuke - "natuke üle veerandi tolli" paksune. Oleme julged ja ütleme, et 0,75 sentimeetrit. See on samas paindlik ega murdu kohe, kui seda natuke painutada.

Tulekul on lisaks Skiffi netipood, sest Sprint kuulub Hearst Corporationi alla, mis väljastab üle maailma hunnikutes ajalehti ja ajakirju. Näiteks Cosmopolitani. Seda ei maksa muidugi tüdruksõbrale mainida, sest muidu ei saagi ise enam seadet kasutada. See ongi Skiffi põhilisi trumpe - teised e-lugejad on mõeldud rohkem raamatute ja PDF-failide tarvitamiseks.

Rahvusvaheline Kindle DX jääb hinnalt natuke alla 500 dollari, eks näis, palju Skiff tegijate meelest väärt on.