1) Tahvelarvuti

Tehnoloogiaajakirjanikud paistavad üsna veendunud, et Apple'i tahvelarvuti on juba peaaegu valmis maailma ette astuma; ametlik esmatutvus toimub jaanuaris ja ilmumisaega võib oodata veebruaris. Senikuuldu põhjal on see nagu suure kandejõuga iPod Touch, mis käitub nii meelelahutuskeskuse, veebibrauseri kui e-posti kliendina. Techradar ennustab sellele tohutut edu.

2) iPhone 4G

Jutt käib muidugi neljanda põlvkonna iPhone'ist, mitte neljanda põlvkonna laiaribalise mobiilside tehnoloogiat kasutavast telefonist. Mida täpselt oodata, veel ei tea, Techradar spekuleerib, et enamat mäluruumi, paremal juhul multituumalist protsessorit ja liikumistundlikku sensorit. Apple ei hakka 4G-d ilmselt lähikuudel avalikkusele näitama, et hoida tähelepanu aasta alguse suurel võimalikul uudistootel. iPhone'id on jõudnud turule seni ikka juunis-juulis, nii et varuge kannatust, uudishimulikud.

3) Uuendatud Mac Pro

Apple Insider ja The Mac Observer on ennustanud, et uuendatud Mac Pro ilmub kõige varem 2010. a esimeses kvartalis ja kannab kõtukeses Inteli uut Xeon "Gulftowni" protsessorit (Core i9). Apple topib kallimatesse tööjaamadesse tavaliselt kohe kaks kiipi, nii et kokku võime rääkida tõenäoliselt 12 füüsilisest ja 24 loogilisest tuumast.

4) videoga iPod Touch

iPod Touch vajab fotokat, ja Apple olgu valmis seda 2010. aastal meile pakkuma! Selle puudumine tänavusest tootevalikust on Õunamaja fännide meelest kindlasti aasta suurim pettumus. Kõmu kohaselt jõuab seade turule 2010. a esikvartalis.

5) Muusikastriiminguga iTunes

Detsembri alguses kogus tähelepanu, et Apple ostis 80 miljoni dollari suuruse diili käigus meediastriimingut pakkuva Lala. Vaevalt juhtus see kogemata, Apple püüab ilmselt Spotify'le kandadele astuda.

Nagu Forte 28. detsembri uudises (pealkirjaga "2000-2009: tähtsaimad internetitehnoloogiad") mainitud, Spotify on muusikastriimingu teenus, mis võimaldab laule või albumeid kuulata peaaegu puhverdusest tekkiva viivituseta. Techradar nägi selles digimuusika potentsiaalset Püha Graali ega kõhelnud seda kümnendi tähtsaimate netilahenduste hulka lugemast!