Square Enix võib olla mänguri vastu ebaõiglane, aga vähemalt ei pea sa kunagi ootamatu räiguse hirmus oma silmi ja kõrvu katma. Jah, mõni boss pühib sind käpaliigutusega maamunalt, aga ta vähemalt ei sõima ropul viisil.

Märulseiklus "NIER" (tootjaks Cavia, kelle töökate käte abil on valminud keskpäraselt igav märul "Drakengard"), kus peategelane oma tõsiselt tõbise tütre elunatukest päästa püüab, ilmselt rikub seda reeglit, sest värskes meelitusvideos hüsteeritseb ja ropendab üks võtmetegelastest hirmsal moel. Kõigele lisaks olevat tegu hermafrodiidiga, nii et tuld antakse õige mitmel kiiksuga (või vähemalt ebatavalisel) rindel.

Ja kas meil saaks selle vastu midagi olla? Kui väsinud ollakse tegelikult stereotüüpsetest sinise tukaga noorukitest, kes viiks madistamise asemel parema meelega oma vanaemale maksavorsti ja limonaadi. Rääkimata kurjamitest, kelle dialoogi iga teine rida koosneb kolmest punktist. 

Ebatavaliste kangelastega märulseiklus jõuab mängurini loodetavasti kevadel ja seda kannavad platvormid PS3 ning Xbox 360.