See on mõeldud esialgu ainult Nokia N900-le, aga peagi järgnevad "teised" telefonid.

Brauserit saab sünkroniseerida lauaarvutisse installeeritava variandiga. See tähendab, et Firefoxis avatud veebilehed avanevad automaatselt ka Fennecis. Näiteks lõpetad tööpäeva, kõnnid kontorilaua tagant minema ja kuna hetkeks iseendaga üksi olla on liiga hirmutav, asud lifti oodates või autoni/bussipeatuseni kõndides ruttu mobiiliga netisurfama. Lauaarvuti ja mobiiltelefoni vaheline "pilv" krüpteerib kogu informatsiooni.

Mozilla teeb Fenneci kättesaadavaks oma ametlikul kodukal ja siis Nokia Ovi keskkonnas, et N900 kasutajad saaks selle alla sikutada.

Tulekul on ka variandid Microsofti Windows Mobile'i ja Google'i Androidi opsüsteemidega mobiiltelefonidele. iPhone'i omanikud peavad Fennecit aga pikemalt ootama, sest Apple seadvat tegijatele palju kitsendusi (näiteks brauser peab põhinema Webkiti tehnoloogial, mida Firefox ei kasuta) ja tegu on üsna suletud platvormiga (Mozilla toodab teadupärast vabavara).

Turuanalüütikute Stats Counteri andmetel on hetkel menukaim mobiilibrauser Opera, millele järgnevad Safari ja Nokia lehitseja.

Mozilla arendab Fennecit juba pooleteise aasta vältel. Sellelt võib oodata paljusid Firefoxist tuttavaid võimalusi, nt sakid (tabs) ja aadressiriba, mis töötab otsingukastina. Mõistetavaid erinevusi: Fennec skaleerib veebilehti mobiiliekraanile mahtuma, ekraani toksides saab suumida. Sellest saab ka esimene mobiilibrauser, mis toetab lisatooteid (add-on), näiteks asukoha kindlaksmääramiseks või teatava liikumistundlikkuse lisamiseks (kallutamine).