Tema täispika debüüdi toodab Sam Raimi firma Ghost House, kelle senine karjäär meenutab vast iga ulmefanatist noore režissööri unelmat. Pärast maailmakuulsust täna madalaeelarvelisele vaimukale õudustriloogiagale "Evil Dead" (jah, õudus on ulmežanri üks kolmest suurest sambast!) sai temast ka suurte stuudioprojektide hinnatud autor, kes on vändanud "Spider-Manid" ja kuuldavasti peagi ka "WarCrafti" kinovariandi.

Fede Alvarezi lühifilm "Ataque de Pánico!" (Paanikahoog!) näitab suuri roboteid Uruguay pealinna Montevideot vallutamas ja hävitamas. Natuke alla viie minuti kestev teos valmis 300 dollariga, mida paljud netis kommenteerijad on nimetanud võimatult odavaks.

Alvarez ei suuda oma õnne uskuda. "Laadisin filmi üles neljapäeval ja esmaspäevaks täitus mu inbox e-kirjadega Hollywoodi stuudiotest," ütles ta intervjuus BBC Mundole.

Rahastajad on palunud talt ulmekat, mis vändatakse Uruguays ja Argentiinas. Ta kavatseb alustada päris nullist ja luua uue loo.

Alvarez saab 30 miljonilise linaloo tegemise eest kuuldavasti kuuekohalise summa (dollarites), mis võib kasvada projekti täitudes seitsmekohaliseks.