Cage olevat kahmanud endale viimastel aastatel peaaegu absurdini läheneva koguse luksust. 7,5 miljoni eest ostis ta näiteks terve saare Bahamadel. Tal on 15 mõisale läheneva mastaabiga villat, neli jahti, kümneid hinnalisi kunstiteoseid, reaktiivlennuk Gulfstream ja muu hulgas ka tervelt üheksa (!) Rolls-Royce Phantomit ehk maailma uhkeimat ja kalleimat limusiini, vahendab The Sun.

Taoline ostumaania tekkis mehel, kes saab ühe filmi eest keskeltläbi 15 miljonit naelsterlingit 2007. a., mil ta linateosed „National Treasure 2" ja „Ghost Rider" rasket raha sisse tooma hakkasid. Levini palkas Cage 2001. a. ning on ta nüüdseks kohtusse sikutanud, kus esimene märkis, et näitleja oli juba siis kimpus elustiiliga, mis pillas kümneid miljoneid Hollywoodis teenitud dollareid otsekui peenraha.

Samuel Levin olevat enda sõnul soovitanud Cage'il müüa finantskriisist jalule tõusmiseks maha umbes tosin autot ja tervelt miljon naela väärt koomiksite kollektsiooni. Menunäitleja on pannud müüki nimetatud saare ja hulga oma „kodusid".