Kuuldavasti hinnati selle nüüdseks mahakandmisele läinud superauto väärtuseks 250.000.- naelsterlingit - rahasumma, mida ei kata kindlasti ka kõikide pulmakinkide kogukaal. Murcielago LP640 Spyder'i pulmatõllaks laenutamine läks maksma 8000.- naela, vahendab Daily Mail.

33-aastane peig David Gallucci kaotas võimsa masina üle juhitavuse ühel ringristmikul umbes tund enne tseremoonia algust. Lambo libises murule, sai löögi piirdelt ning sooritas enne kraavi maandumist õhus koguni 360-kraadise pirueti.

Peigmees ega kõrvalistmel istunud isamees viga ei saanud ning nad tõttasid kirikusse. David teatas talle selleks tähtsaks sõiduks spetsiaalselt taolise masina välja teinud 27-aastasele värskele abikaasale Abi Pattsion-Hart'ile alles peale vannete vahetamist, mis Murcielagoga juhtunud oli.

Abi oli loomulikult taolise teo üle äärmiselt vihane, ent õnneks moodustas makstud 8000.- naelast 5000.- kindlustusmakse ning peagi oli rahu taas majas. Nii pääses abielupaar rängast nõudest, mis oleks viinud nende kodu müügini.

Pilti sodiks sõidetud Lambost näed SIIN.