Kaasaegsed pereautod ei tooda tõesti enam absoluutselt mingit vähegi põnevat heli. Isegi vana Talboti plärin mõjub teinekord kõrvale tohterdavalt ning võtab pingeid maha. Suurte ja võimsate jõuallikatega sõidukid on aga hinnalised ning kütusemaiad - ühesõnaga kättesaamatud.

Spliini tõrjumiseks ja sealjuures teiste liiklejate häirimisest hoidumiseks ongi mõeldud vidin nimega SoundRacer. Selle asemel, et oma Civicu summutisse kääridega vägev auk teha, et tänav madalast plärinast kajaks, võimaldab see seade muuta iga auto mootori kas V8'ks või isegi V10'ks.

Väike jupatsikujuline aparaat tuleb toppida sigaretisüütajasse, kust see voolu saab ning võib asuda kuulama antud auto mootoripöördeid. Asjake tajub, kuidas need liiguvad ning suunab kõlareist väljuva võimsa superauto agregaati imiteeriva digimüra liikuma vastavalt gaasipedaali asendile.

Nüüd saab ka iga salajane autohoolik oma tagasihoidlikus pereliigutajas madalaid ihasid rahuldada. SoundRacer on suurepärane leiutis, millega võib tegelikkuses päris palju nalja saada, enne kui see lõplikult närvidele käima hakkab.