Uusi Tesla protsessoreid saab hankida teise põlvkonna PCI-Express lisakaartide ja täiemahuliste arvutisüsteemide kujul. Tesla 20 paralleelprotsessor on ehitatud kasutades uue põlvkonna CUDA (koodnimetusega Fermi) arhitektuuri.

CUDA on NVIDIA poolt välja arendatud paralleelandmetöötluse lahendus, mille abil saab rakendada graafikaprotsessorite tuumi mitte ainult polügonide keerutamiseks vaid ka tavaandmetöötluse tarbeks.

Uusi Tesla süsteeme saab kasutada nii kiirejälitustehnoloogia põhise graafikatöötluse, videotöötluse, 3D pilvandmetöötluse kui erinevate andmebaasi ja insenerirakenduste tarbeks.

Tesla 20 protsessoritega kaartide võimsus algab 520 gigaflopist ja ühel kaardil võib olla kuni 6GB GDDR5 mälu. Tesla 20 arvutisüsteemide jõudlus küündib kuni 2,5 teraflopini ja ühe süsteemi kohta on kasutada kuni 24 gigabaiti GDDR5 süsteemimälu.

Hinnang "odav" kehtib siiski superarvutite hinnakategoorias - Tesla 20 kiibid jõuavad turule 2010. aasta tesies kvartalis ja kaartide-süsteemide hind jääb vahemikku 2500 - 19 000 dollarit.