Kroomiselt läikiv Mercedes-McLaren SLR 750 läheb peale tõesti vaid kõige jõukaimatele, kuna jätab ju ometi absoluutse maitsevääratuse mulje. Kui aga raha tõesti rohkem kui tähti taevas, ju siis on seda ka kuidagi kulutada tarvis.

Ussinahaga kaunistatud külmikute kõrval oli väljas ka pikendatud kerega Hummer, mille salong kujundatud otsekoheselt striptiisisaaliks, kogu oma tantsutoruga ja puha, vahendab Daily Mail. Mammutijalgsed söögilauad hinnaga 250.000.- naela tükk, tervest karutopisest troonid. Ja loomulikult kiired autod, jahid jms.

Loomulikult ajab taoline eputamine suure osa venemaalasi närvi ning muudab nende elu veelgi ebamugavamaks. Kriisis vaevleva maailma kontekstis on Miljonäride Mess küll üks päris kohatu ettevõtmine.

Küll on Venemaal räägitud oligarhide edevuse ohjeldamiseks luksusmaksust, ent täna sellist asja veel pole. Samas kulutab see pea 100000-pealine Vene miljonäride seltskond niikuinii kõvasti vahendeid, millest suur osa leiab tee ka kohalikku majandusse.

Kohal käinud korrespondentidele räägiti ka sellest, et kuigi kriis pole veel läbi, on õhkkond juba lõdvenenud ning hüperrikkad soovivad taas laristama hakata, kalleid kingitusi muretseda ja avalikult kuninglikku elustiili viljeleda. Mess lõppes muuseas aktsiooniga, mille käigus üks opositsioonipoliitik laval käratsedes kõiki kuradile saatis.