Euroopas tegutseb liikumine nimega Naked Streets ehk Alasti tänavad, mis näeb liiklusmärkides ja valgusfoorides pigem ohtu kui selle ennetajat, selgitatakse lisatud CBS’i saates „The Tomorrow Show with Mo Rocca“, osutab Jalopnik. Lihtsaim näide on valgusfooridega ristmike asendamine ringliiklusega, kus inimese eest ei mõtle enam foor ja märk, vaid juht on sunnitud ise tähepanelik olema ning teiste liiklejatega arvestama, et mitte avariid teha.

Enim liiklusõnnetusi juhtub päikeselisel päeval ja parimate teetingimuste korral, kuna siis muutuvad juhid enesekindlamateks, tähelepanu hajub ja auto roolimisele leitakse kõrvale veel mõni huvitav tegevus. Mida ilmastikulisemalt keerulisemad teeolud, seda intensiivsemalt töötab ka sohvri pea, et kõikvõimalikke kataklüsme ennetada.

Üks asi, mis selles klipis küll tähelepanuta jääb, on kiirus. Selge, et liiklusmärkide kaotamine või oluline vähendamine tooks kaasa valvsamad juhid, ent märgid, foorid jms. aitavad liiklust kiiremaks ja sujuvamaks muuta. Vaata sellegipoolest videost, kuidas saatejuht korraldusvahendihõredamat liikluskultuuritulevikku visandab.