BMW pole kitsi - ei tule selle maailmast tükikese tunnetamiseks soetada jahti, lennukit või isegi autot, piisab lihtsalt jala käimisest ja bussiga sõitmisest. Mis tunne võib olla oma prügi heita sinivalge embleemiga kasti või lugeda pargis raamatut pingil, mille disainerid igapäevaselt luksuslikke sportautosid loovad?

Eks nii mõnelegi või selline käik näida viimase arrogantsusena ja mõjuda viimase tilgana karikas - isegi jalakäijaid ja pargis mõnulejaid ei jäta autotööstus enam rahule! Kuskil ei anta asu! Kui aga pakutud objekte rahulikult vaatama hakata, ilmneb nende disainikeelest just looduslikuga kontakti otsivat voolavust ja lihtsat, ent erilist vormiloogikat, mis ka autovaenlasest ratturi meeled maha rahustama peaks.

7-osaline „serviis" pakub esialgu võimalust bussipeatuse kompleksi kujundamiseks. See sisaldab paviljoni, istmeid, prügikaste, jalgrattakinnitusvahendeid, suuri ja väikesed valgusteid, reklaamstende jne. Iga elementi saab loomulikult kasutada ka eraldi, et hea disainiga kaasnevat optimistlikku keskkonda ka mujal luua saaks.

Ka Tallinnas korraldati mõni aasta tagasi erilise disainiga linnamööbli saamiseks rahvusvaheline konkurss, mille panigi kinni üks välismaalaste põnev projekt. Sahkerdamise ja otsustusvõimetuse tõttu jäi see aga realiseerimata, nimetati lõpuks liig kulukaks ning tänavatele paigaldatakse senimaani masendavat kataloogikaupa.