Mis siis Renault' meelest naistele meeldib? Näiteks kuld: seda tooni kleebistega on kaetud nii ukselingid kui B-piilar, taolisi kleebiseid leidub isegi esibamperil. Peeglikorpused säravad pärlmuttermustadena ja õnneks on pole kuldsed ka veljed - need on mõnusalt, veidi paheliselt mattmustad.

Elurõõmsalt erksa värvigamma ja kroomkaunistuste kõrval pakutakse salongi juba baasvarustuses CD-mängijat, USB-pesa ning Bluetooth-ühilduvust. Standardis on ka elektriaknad, juhiistme kõrguse ja tagumiste toolide individuaalse kauguse reguleerimise võimalus.

Kapoti alla, kuhu enamiku naisjuhtide huvi vähemalt linnalegendi kohaselt ei ulatu, pakutakse kas 1.2 LEV 16V 75 eco² bensiinimootorit või dCi 65 eco² diislit. Kumbki jõuallikas ei emiteeri süsihappegaasi rohkem kui 120 g/km, nii et Prantsusmaal, kus seda erimudelit ainukesena pakkuma hakatakse, saab Renault Twingo Dolce Vita soetamisel 700.- eurot ökoboonust.

Nii et tasub oma Pariisi sugulastega taas kontakti astuda, kui niigi lihtsa ja lõbusa Twingo ostmise plaan Dolce Vita variandi valguses lõplikult tsementeerus.