Küsimusele, miks lubatakse Top Geari stuudios publiku esiritta just võluvad ja noored naisterahvad, vastas Clarkson samal esinemisel, et ülejäänud stuudiopublikust on peamiselt rumalad mühakad, kellega saatejuhid end ümbritseda ei soovi.

Clarksonile meeldib taolisi vastuolulisi sõnavõtte teha, kus ta näiteks tõesti ühelt poolt mõnitab oma truud publikut, teisalt joonistab välja reaalse olukorra, et stuudiosse show lindistust jälgima tulnud seltskond koosneb tõepoolest sellistest natuke kiiksuga süvafännidest, kes tahavad iga hinna eest oma elu ajal kuulsaid BBC saatejuhte ihusilmaga näha ning pääseda ehk ise ka mõneks loetud sekundiks teleekraanile.

Top Geari naissaatejuhi toomine on mõnda aega vaikselt jutuks olnud, kuna BBC proovib oma toodangus olla soo-, usu- jne sõbralikum ning seda ka reaalselt väljendada. Nii et jällegi võib Clarksoni mõttest välja lugeda, et puhtalt vormi pärast peale tungiv initsiatiiv pole kunagi viljakas. Või passiks siis Top Geari üks kena ja tarmukas saatejuhineid?