Taolised Continentalid pole ka veel väga kallid, vaatamata oma tohutu maanteelaeva soliidsele ja raskepärasele välimusele, uhkelt tahapoole avanevate tagumistele küljeustele jm taolisele retrovärinat tekitavale.

Selle Continentali omanik väidab, et on enda projektiautosse matnud suisa 120.000.- dollarit, mida on auto enda väärtusest selgelt kõvasti rohkem. Nii kõva raha pole veel keegi eBays seni olnud nõus välja käima. Loo eetrisse minekuks on parim pakkumine vaid 30.000.- dollarit.

„See auto on madalam kui surnu vererõhk," märgib Autoblog tabavalt. Hind on sel aga kättesaamatult suur. Masina punakasmusta värvi nimeks on märgitud PPG Cherry Black. Vedrustus on autol mõistagi õhkne, mis selle taoliseks low-rideriks teebki. Interjöör on tõeline salong, kus töö kvaliteedile midagi ette heita olla ei tohiks.

Originaalmootori asemel on väljakusuuruse kapotikaane all hoopis 427-kuuptolline Windsor 351 jõuallikas. Transmissiooni on valmistanud AOD, turbolaaduri ProCharger. Sealt need enam kui 700 hiilgeaja hobujõudu tulevadki.