Singapuri hotelli Royal Plaza on Scotts peakulinaar märkas seda lünka ning lõi kaaspagaritega elusuuruses F1 auto, mis on valmistatud täielikult erinevatest küpsetistest. Ühe suure pirukana nii mahukat projekti realiseerida polnud võimalik. Seega monteeriti see kokku 22 erinevat sorti leivast-saiast.

Klik.tv andmeil koosneb maitsev sõiduk umbes tuhandest pätsist. Viimaste valmistamiseks kulus 14 liitrit vett, 15 kilo pärmi, 2 kilo soola ja liitrite viisi sätendavat kaunistusvedelikku. Musta värvi detailid pole mitte kõrbenud küsetistest, vaid kalmaaritindiga segatud leibmaterjalist. Maailma kõige paremini lõhnav vormel jääb Singapuri hotelli fuajeesse huvilistele vaatamiseks välja 27. septembrini.

Küllap kuuluvad paljude lapsepõlvemälestustesse vanemate inimeste katsed meelitada toidutuima last sööma, maskeerides spagetinoosi hoopis kuuraketiks. Ning peale tita ees elutarviliku roaga relvastatud kahvliga lennuki imiteerimist lõpuks edukalt sellega juba uudishimuliku lapse suus maandumisest.

Jahuse särgiesisega laiskvorst võtab end vormelinädalavahetusel tugitoolis tukkudes kindlasti kokku, kui talle unenäos nii suur kogus auravat ja krõbedat leiba suhu tungida ähvardab. Mis siis, et F1 auto formaadis.