Kupeekabrioletile iseloomulike joontega IS 250C säilitab siiski ka oma sedaanist venna aerodünaamilise disaini. Ümberkonstrueeritud pakiruum, tuuleklaasiraam, lävepakud, küljepeeglid ja eesmine põrkeraud annavad lõplikuks õhutakistusteguriks 0,29, mis on väga märkimisväärne tulemus.

Kerekonstruktsioon ja veermik on uuendatud vastavalt avatava katusega auto vajadustele. Spetsiaalselt IS 250C jaoks välja töötatud külgmised pea ja rindkere SRS-turvapadjad vähendavad peavigastuse ohtu ajal, kui katus on avatud. Nende uute turvapatjade löögipehmendusala on üle kahe korra suurem kui traditsioonilistel külgturvapatjadel.

Alumiiniumkatus avaneb 20 sekundiga. Jahedamal päeval lisatakse esiistmetele soojendust 20% ning kuuma ilmaga suurendatakse jahedat õhuvoolu. Kui katus on all, paitab salongis olevaid sõitjaid isegi kiirusel üle 100 km/h vaid leebe õhuvool, mille teeb võimalikuks sobivalt valitud tuuleklaasi kalle, kabiini pikkus ja pakiruumi kõrgus.

Langetatud katusega IS 250C pakiruumi maht on 205 liitrit kui katus on peal, suureneb pakiruum 553 liitrini. Mõõteriistadel ja näidikutel on uudne disain, mis tagab hõlpsa kasutamise ja selge nähtavuse ka siis, kui avatud katuse tõttu ümbrusvalgus liiga ere on. See on saavutatud ülikontrastsete mitmeotstarbeliste LCD-näidikute abil, kusjuures kontrastsuse lisamiseks on muudetud skaalade värvi ning pindpeegelduse vähendamiseks kasutatakse siseekraane.

IS 250C on saadaval kahe varustustasemega. Varustustase Executive (hind 796 400 krooni) sisaldab arvukalt mitmesuguseid funktsioone. Aktiiv- ja passiivohutuse tagavad spetsiaalsed turvapadjad avatud katusega auto jaoks, VDIM-süsteem (sõiduki dünaamika integreeritud haldus) on loodud, et tagada kontroll sõiduki üle integreerides paljude süsteemide talitluse, nagu näiteks ECB (elektronjuhtimisega pidurid), ABS, EBD, TRC (veojõukontroll), VSC (sõiduki stabiilsuskontroll) koos AVS-iga (adaptiivne reguleeritav vedrustus) ja EPS. Pidurite, gaasipedaali ja roolisüsteemi töö integreerimine annab tulemuseks parema kontrolli auto üle.'

Mudeli IS 250C Executive varustuses on 18-tollised valuveljed, LED taga- ja pidurituled, 7-tolline puutetundlik ekraan, ainulaadne häälkäskudega kõnetuvastussüsteem, parkimisandurid, 8 suunas elektrooniliselt reguleeritavad esiistmed, nahksisustus, võtmeta sisenemis- ja käivitussüsteem, multifunktsionaalne rool, mobiiltelefoni Bluetooth-ühenduvus ja 8 kõlariga esmaklassiline helisüsteem (6-kohaline CD-vaheti, mp3-failide ühilduvus ja USB-port) ning kõvakettaga navigatsioonisüsteem.

Varustustase Luxury sisaldab täiendavalt järgmist: 12 kõlariga ringhelisüsteem Mark Levinson® Premium Surround System, ksenoon esilaternad, perforeeritud nahkpolster, esiistmete ventilatsioon, vihmaandur, väärispuidust dekoorliistud, esiistmete asendimälu ja I-AFS (sõidusuunas kohanduvad esilaternad).