ÕS-i rakenduse koostöös Eesti Keele Instituudiga lõi iPhone'i ja Android operatsioonisüsteemiga nutitelefonide rakenduste arendamisega tegelev Tartu ettevõte Indilo Wireless OÜ.

Õigekeelsussõnaraamatu iPhone'i versioon sisaldab ümmarguselt 65 000 sõna ja 4000 kohanime, rakendus on varustatud lihtsalt kasutatava ennetava otsinguga (esimesi tähti sisse tippides pakub sõnavariante) ja ÕS-i edaspidised uuendused jõuavad seadmesse tasuta. Indilo Wireless OÜ tegevjuhi Elver Loho sõnul on rakendust arvutioskusega inimestel kohati lihtsam kasutada kui päris sõnaraamatut.

Indilo Wireless OÜ on Tartus asuv ja 2008 suvel asutatud tarkvaraettevõte, mis siiani tegelenud põhiliselt arendusteenuse pakkumisega Apple iPhone ja Google Android nutitelefonidele. Ettevõttes on viis arendajat ja kontor asub Tartu teaduspargis.

Õigekeelsussõnaraamatu hinnaks on 4.99 eurot ehk 78 krooni.

Indilo Wireless OÜ toodete hulka kuulub samuti 90,000 kirjega eesti-inglise sõnastik, mis loodud samuti koostöös Eesti Keele Instituudiga. Sõnastik on Apple'i telefonirakenduste poes alates 2008. aasta septembrist saadaval tasuta.

Vaatamata puuduvale reklaamile, on sõnastik saavutanud märkimisväärse menu ja tänase seisuga laetakse sõnastikku alla päevas üle 20 korra. Sõnastiku tooteveebi leiab siit: http://www.indilo.com/products/dict/.

Eestis on umbes 30 000 iPhone'i kasutajat, millele lisanduvad iPod Touch'i omanikud. Maailmas on müüdud üle 22 miljoni iPhone'i.