Pebble Beach Concours d'Elegance'i eel lähetas Infiniti internetti kaadrid oma uutest luksuslikest sportsedaanidest ja tegi seda väga stiilselt. Tegu pole fotodega, vaid internetile lähemal seisva meediumi - 3D - keskkonnast tõmmatud piltidega.

Sedaanide disain johtub enim ideeauto Essence vaimust. See on agressiivne ja elegantne. Ninas domineerivad suur esivõre ja kenad laternad, millest johtuvad auto küljejooned löövad tagarataste kohal hetkeks takka üles, et siis sabatulede kohal taas maa poole suunduda. Õhuvoole nilpsav tagaspoiler kasvab pakiluugist orgaaniliselt välja.


Eelkäijaga võrreldes on Infiniti uus M-seeria märgatavalt iseloomukam ning seetõttu kindlasti ihaldusväärsem, kuna paneb enda suhtes seisukohta võtma. Kuuldavasti on M ka kvaliteedi osakonnas kõvasti vaeva näinud. Selle interjööris on palju puitu ning seal jätkub välisega sisse juhatatud lainetuse teema.

Järgmise aasta kevadel müügile jõudvaid Nissani luksusbrändi võimekaid sedaane saab materjalis näha veel selle aasta lõpuloole. M37 peaks saama 328 hj 3,7 V6, M56 aga 390 hj 5,6 V8. Seda aga vaid USAs. Euroopa turul asendatakse M56 võimeka diisliga.