Tavalisest 7. seeriast ei erine auto väljast just märgatavalt ja eks selline hunt-lamba-nahas-lähenemine ongi taoliste limusiinide idee. BMW 7. seeria High Security pakub juba hoopis muid turvaelemente kui adaptiivne püsikiirushoidja, õhkpadjad või turvavööd. Valida saab kas 760Li High Security või BMW 750Li High Security.

Soomustatud autod on varustatud seestpoolt polükarbonaadiga kaetud kaks tolli paksude kuulikindlate klaasidega ning äärmiselt vastupidava vedrustusega, mis sellist tohutut lisakoormat kanda suudab. Masinate põhjad on kaetud eriliselt tugeva plaadistusega juhuks, kui mõni pettunud kolleeg Teie sõiduki alla põrgumasina paigaldama peaks.

Loomulikult on High Security varustuses välised mikrofonid ja ruupor, et rahvamassist läbi murdev eliit saaks töölisklassi minema peletada. Auto alla või isegi mootoriruumi heidetud molotovi kokteilid „kuivatab" automaatne tulekustutussüsteem.

Samuti ei jää tollele neljarattalisele seifile märkamatuks ükski mürkgaas, mida liikurisse kuidagi sokutada üritatakse. Lisaks kenadele lipuhoidjatele esitiibades on esiistujate vaheline konsool ehitatud nii sügavaks, et see mahutaks kaks (!) automaati!