Eurostauto OÜ on asutatud 2008 a. novembris. Tegelikult võib öelda, et ettevõte on taaskäivitatud ja nii Eurostauto OÜ omanikud kui ka töötajad omavad pikaajalist uute ja kasutatud autode müügi ja  järelteeninduse kogemust. Tegeletud on põhiliselt Mazda autode müügi ja hoolduse edendamisega Eestis alates aastast 1996. a. Tegevuse loetellu kuulub nii AS Vilojett alustamine Pärnus kui ka hilisem tegevus Tallinnas. Vilojett Tallinna esindus alustas 1999 a. samades ruumides kus täna tegutseb Eurostauto OÜ.

2004. a. ostis Vilojett AS Eurostauto AS-le kuulunud hoone Akadeemia tee 35 ja Vilojett omanike poolt loodud uus osaühing Senior Auto OÜ omandas Eurostauto kaubamärgi ja jätkas selle märgi all Euroopast toodud kasutatud sõiduautode müüki.

2004 a. lõpus müüdi AS Vilojett Mazdade müügi ja hoolduse tegevus maailma suurimale tehastest sõltumatule automüügi ketile Inchcape PLC ja Vilojett omanikud jätkasid Mazda müügi arendamist Eestis Inchcape Motors Estonia OÜ juhatuses. Sellest perioodist on lisandunud hulgaliselt kogemusi tihedast koostööst rahvusvahelises autokaubanduses.

2008. a. novembris vabanesid ajalooliselt aastakümneid automüügi salongina tegutsenud ruumid aadressil Kadaka tee 72 a seoses Inchcape Motors Estonia OÜ kolimisega uude esindusse. Arvestades ruumide head asukohta, otsustati alustada uuesti kasutatud autode müüki ja hooldust ning selleks loodi uus osaühing Eurostauto OÜ. Võeti uuesti kasutusele kaubamärk Eurostauto. 05.06.2009 a. sõlmis Eurostauto OÜ Mazda autoriseeritud remonditöökoja lepingu Mazda maaletoojaga.

Kui soovite oma Mazda't hooldada Tallinnas, autoriseeritud remonditöökojas, siis helistage hooldusaja broneerimiseks 6710900 või saatke e-mail info@eurostauto.ee Hoolduse aega saate ka broneerida
koduleheküljelt kui valite hooldus, broneeri hoolduse aeg ja valite teostajaks Eurostauto. Autoriseeritud remonditöökojana teostame kõiki Teie Mazdale vajalikke töid (tavahooldus, garantiiremont, kereremont, varuosade müük, sildade reguleerimine, rehvide vahetus, autopesu ja poleerimine).