Enam kui 90 m pikk Infinitas viitab nimeliselt lõputusele ja igavikule ning meenutab väliselt kõikide laste kosmoselaevaunistusi. Futurismiga pole siin tagasi hoitud, ent samas ka mitte üle pingutatud, jättes Infinitase soliidseks ja salapäraseks, mitte eemaletõukavalt agressiivseks tervikuks. Inifinitase eellane oli samuti Schöpferi loodud 75 meetrit pikk Oculus.

Kevin Schöpfer on tuntud arhitekt, kes omandas hariduse Syracuse'i ja Harvardi ülikoolides ning projekteeris näiteks rahvusvahelise UFO-muuseumi Roswelli, aitab orkaan Katrinast toibuvat New Orleansi ulpiva linnana rekonstrueerida jne. Hiiglaslike luksusjahtideni jõudis Schöpfer tänu oma merendushobi ja tööalaste teadmiste ühendamisele 5 aastat tagasi, mil tal viskas üle dissonants luksuskaatrite 21. sajandi vaimus välimuste ja 17. sajandi võtmes eemaletõukavate salongide vahel.

Oma Oculuse vormis ta enda sõnul suurte imetajate/vee-elukate silma ja lõualuu järgi ning see on ka pildilt selgelt näha. Nii Oculuse kui Infinitase interjöör pole eksterjöörist vähem anatoomilisemate vormidega lahendatud maailm.

Välimuse ja sisemuse enneolematult terviklik ühendamine ning läbitöötatus tõi talle eneselegi suureks üllatuseks ootamatult valjuhäälse huvi Schöpfer Yachts'i projektide vastu. Sealt ka reaalne tagatis ja ind Infinitas kolme aastaga sõiduvette saada.

Infinitase vorm on efektselt läbipaistev ja suletud ühteaegu, selle salong kujutab aga tõelist kosmoselaeva
lounge
'i, mida sisustavad vabavormilised elemendid. Oculus hakkab maksma umbes 85 miljonit dollarit, Infinitas 10 miljonit enam.