Üritust trotsis küll vahepeal vihm, mis jõulise libisemise ja rehvide suitsetamise lihtsalt mööda märga asfalti ringi lohistamiseks taandas, ent finaaliks kadus see õnneks ära ja rada kuivas efektseks driftimiseks kõlbulikuks pinnaks tagasi. Paraku kadus koos vihmaga ka grupp soomlasi (mindi praamile...), kes olid ühed ürituse kogenenumad osalejad.

PRO klassi sõitjaist jäi finaalideks õnneks kohale aga nimetatud kuum lätlane, kelle vabad ja bravuurikad kurvisisenemised erineseid eestlaste ja teistegi osalejate sõiduvõtetest kardinaalselt. Gvido kõrval näis ülejäänud võistlejate sõit lahjema nikerdamisena, ent võrreldes tänavuse täiesti esimese Eesti drifti karikasarja etapiga Raplas, oli edasiminek vägagi märgatav.

Vaata videost, kuidas autohoolikud kummi põletasid, oma oskusi lihvisid ja atraktiivseid sõidukeid demonstreerisid. Järgmine etapp - juba IV - leiab aset 21. - 22. augustil Põhja Euroopa driftiseeria osana kinnisel territooriumil ning seal on oodata lati päris lakke tõusmist.

Saugal jäi Gvido Elksnise erksa BMW järel teiseks Eesti Drifti karikasarja üldliider Eduard Vahemets oma hõbedase klassikalise BMW 535'ga. Kolmas koht läks Soome horvaatlasele Ivan Khreliatsile ja tema vaimukas kujunduses pruunile Nissanile.