Sissejuhatuseks üritatakse leida 2500.- naela eest autosid, mis oleksid ihaldusväärsed 17-aastaste silmis, ent piisavalt ohutud ja turvalised nende vanemate vaatepunktist ega kujutaks endast ka suurt kindlustuskuluallikat. Viimasest kujuneb kõige kõvem pähkel. Lõpuks langeb valik VW Golfi, Hyundai S Coupe ja Volvo 940 peale, mis kõik tuunitakse popiks ja noortepäraseks ning sõidetakse erineval viisil sodiks...

Testikihutamiseks läheb Richard Hammond Abu Dhabisse, et seal, kiirusekummardajate maal, võtta viimast Lamborghini mudelist Murchielago LP 670-4 SV, mis on viimane Murchielagode reas ning ühtlasi ka kõige kiirem Lambo, mis kunagi valmis ehitatud. Selle kõrvale pannakse analoogne hüperauto Mercedes-McLaren SLR 722.

Eelmises episoodis Stigina esinenud Michael Schumacheri Ferrari FXX'ga välja sõidetud tabeli parim aeg koristatakse ära, kuna Stig kasutas slick'e, mitte tavalisi rehve. Kohaliku kuulsusena astub üles näitleja ja huumorimees Stephen Fry.

Värske saate lõpetab kirsina tordil serveeritud võiduajamine maailma kahe kõige kiirema seeriasuperauto vahel. Ja nendeks on loomulikult Bugatti Veyron ning McLaren F1. Paik, kus taoline asi ette võetakse on endiselt Abu Dhabi. Bugatti tippkiirus on 407 km/h, McLareni oma aga 387 km/h.

13. hooaja 2. saadet saad vaadata fännisaidi FinalGear.com vahendusel.