Karta on, et me siiski teada ei saa, kes see Stig tegelikult on, kas Michael Schumacher või hoopis V. I. Lenin, ehk isegi paavst! Saatejuht Jeremy Clarkson sõnas oma ajalehe The Sun kolumnis, et „tänases shows võtab Stig esmakordselt kiivri peast." See aga ei tähenda veel, et kiivri alt mõni inimnägu paljastuma peaks.

Stigi tegeliku isiku ümber on tolmu keerutatud üles juba aastaid, minnes teinekord absurdini välja. Tänane valge Stig on Top Gearil juba teine. Esialgne, mustas kombinesoonis mees, sai saatest sule sappa 2002. a. mil kirjutas oma elulooraamatus uhkelt, et just tema, F1 piloot Perry McCarthy, ongi The Stig!

Clarkson kirjeldas tänast televisioonimomenti kui absoluutselt parimat sündmust, mida teles senimaani nähtud on. Eks näis, kas Stigi kiivrist väljuv peanupp ajab fännidel tõesti kuklakarvad püsti või saame näha järjekordset hästi üles köetud naljanumbrit. Top Geari kuraditosindama hooaja avashows sõidetakse muu hulgas Lotus Evoraga, kihutatakse võidu vana Jaguari, tsikli ja auruveduriga jpm. Fifth Geari ja Vene ning Austraalia Top Gearidega juba pikalt ja ootusärevalt „trenni teinud" fännkond saab oma saate kätte täna kell 20:00 briti aja järgi kanalilt BBC2.

Kes otse vaadata ei saa, võib hoida silma peal saidil Finalgear.com. Eelseisva saate filmimisest ja ettevalmistustest on olemas ka fotogalerii.