Inimestelt ja nende eriturvises autolt ninanipsu saanud tornaado keerutas ringi Gosheni maakonnas Wyomingis. SRV ehk Storm Vehicle Research Dominator näeb päris karm ja konkreetne välja küll, et isegi tornaado taolise asja maast üles korjamiseks ja eemale heitmiseks enne veidi järele mõtlema peaks.

Kogu see hirmuäratav kohtumine sai üles võetud ka linti, kuna Dominator'i katusele on kinnitatud klaaskupli alla peidetud kaamera. Videos on näha, kuidas isegi selle seltskonna, kes töötab portaali TornadoVideos.net heaks, naha vahele taoliselt leiba teenides päris suur hirm sigineb.

2007. a. Chevrolet Tahoe'd katab suisa kuulikindel turvis. Mitte, et tornaado kauboi kombel puusalt revolverdada tavatseks - selle pöörisest lendab tohutu kiirusega välja kõikvõimalikku tee peal kinni püütud kraami. Kui asi ikka päris jamaks läheb ja auto siiski lendu ning üle katuse käima hakkab, peab selle põhimõttelise koospüsimise tagama võimas turvapuur.

Kuigi Dominatori ja selle seltskonna tööks pole sugugi lihtsalt uisapäisa pea ees tornaadodesse tormamine, vaid teadusliku informatsiooni kogumine, jääb alltoodud videost küll selline mulje, et hetkeks sai adrenaliin ja tuulepäisus meestest võitu ning oma pikaajalise uurimisobjekti südamikus käidi ikka ära.