Ford Mustang X-1 on mattvalges pärlmutterkuues metslane, mille põhiline tõmbenumber seisneb hoopis sisemuses, mis on kujundatud hävitaja töökoha võtmes. Mustangit juhitakse keskse kangiga ning juhikoht asub samuti X-1'e tsentris.

Detailide koha pealt tagasi hoitud pole - nimetatud juhiiste on täiesti komplektne, sh. varustatud katapulteerimissüsteemiga. „Pilooti" ümbritsevad monitorid pakuvad ka hämaras ning pimedas jälgimise võimalust ning joonistavad ekraanile vaateväljas olevate objektide soojusjäljed.

Uksed avanevad autol üles - nagu hävitajate kokpitikuppelgi. Vaata ka videoklippi angaarist startivast modifitseeritud Ford Mustang X-1 muskelautost.

Dodge Challenger Vapor on saanud oma ilme radareile kättesaamatute stealth-lennukite järgi. Muskelauto militaarsus ulatub ka siin matist värvkattest sügavamale. Võimsa mootori hääl muutub erilises väljalasketorustikus peaaegu kuuldamatuks. Nupuvajutusel saab siiski ka põrgulikku häält väljastada.

Vapori kabiini ei pääse igaüks, kuna läbida tuleb biomeetriline kontroll. Kui aga masinale mingil põhjusel  läheneda ei saa, on seda võimalik juhtida ka puldist, mis sarnaneb õhuväes kasutatavate mehitamata luureseadmete juhtkonsoolidele. Vaporit saab interneti teel kaugjuhtida mis tahes kohast maamunal...

Galphinit esindav Mad Mike esitles mõlemat muskelhävitajat äsja Texases Austinis. MTV autovuntsimise saatesarjast tuntud mees esines tänukõnega USA armee aadressil, sest just sealt olevat ta saanud oma iseloomule tarviliku meelekindluse. Soov USA õhuväkke pääseda on juba tekkinud?