Nišimudeleid nii tihti ei uuendata kui sellist laiatarbekaupa nagu sedaanid, maasturid ja universaalid. Juba 2003. aastast pärineva välimusega, mida vahepeal küll põgusalt trimmitud, on BMW 6. seeria kupee ja kabriolett ihaldusväärsed tänini. Nende loomise ajal oli ka 6. seeria üks tollase revolutsioonilise peadisaineri Chris Bangle'i ekstravagantseid lahendusi, millesse suhtuti nii ja naa.

Rumeenia autoportaal promotor.ro vahendab autokunstnik Avarvarii visiooni sellest, milline võiks välja näha 2011. a. turule toodav uue põlvkonna 6. seeria BMW kupee. Mõnus on näha, et jõulise vormiga masinale on ette joonistatud negatiivse kaldega ots, mis meenutab vana head BMW hainina teemat. Sel on musklis õlajoon ning uuele 7-seeriale ja Z4'le sarnanevad õhuvõtuneerud.

Üldmulje on agressiivne, ikka tavakohaselt eelkäijast jõulisem. Jõuallikad tulevad tõenäoliselt üsna samad, mis 6. seerial tänagi kasutusel. Ainult praeguse 360 hj 4,8-liitrise V8 asemel läheb pigem kasutusse topeltturboga 4,4 V8. Ning küllap jääb tuleviku M6 ilma ka 10-silindrilisest, leppides X5 M ja X6 M kapoti all debüteerinud kahe turboga 555 hj 4,4 V8'ga.

Täissuuruses pilte vaata siin.