Ford T omanik, Laitse Rally Pargi juht Üllar Suvemaa ülivana klassikaline Ford T oli 1. mai suurüritusele kogunenud enam kui 300 auto seas üks atraktiivsemaid. Selle vastu tunti isegi rohkem huvi kui mõne läikiva ja laia USA "laeva" vastu, mille valge nahk ja sätendav kroom Ford T vanadusele vastu ei saanud.

Tõlla-kujuline autoajaloo veteran on põnev ka neile, kes autonduse vastu muidu huvi ei tunne. Selle väärtus on väljunud juba autofanaatikute kitsast maailmast. T on omandanud märgilise staatuse juba näiteks esimese tootmisliinidel koostatava sõidukina jne. Vaata videost, mis on tõelise uunikumi sisu ja kui vana see tegelikult on.

Selle auto omanikul on veel teisigi Ford T mudeleid, millest põnevaim ehk kaheukseline Speedster - omaaegne sportauto. Entusiastil aga nii vana sõiduki rooli istuda ja kohe stratida võimalik pole, kuna tol ajal käis autode juhtimine hoopis teise loogia järgi kui tänapäeval.


Vaata videost, kuidas esmapilgul täiesti tavalise rooli ja pedaalidega varustet Ford T liikuma saab. Muide, omal ajal anti selle juhtimiseks välja eraldi tunnistus: Ford T juhiluba!