Worldcarfans vahendab arvutikunstnik Avarvarii seksikat visiooni 21. sajandi Ford Caprist, mis on justkui Focuse ja Volvo C30 mikstuur. Fordi kineetiliselt särtsakad jooned ja võtted on sel Capri kontseptil päris naiselikult voolujooneliseks modelleeritud.

Kuulujuttude kohaselt on Fordil endalgi aga plaanis tõepoolest selline 2+2 istmeskeemiga, 1960-70ndate Capritele toetub isend projekteerimisplaani võtta. Praegu on Fordil näidata sportautodest ette vaid Focus RS, mis on sisuliselt ikka luukpära.

Caprist saaks aga kupee, mis võiks konkureerida juba päris julgelt Sciroccoga. Viimasel läheb sel juhul üsna kibedaks, kuna vähemalt selles Avarvarii visioonis on Ford Carpri VW nn. kupeest oluliselt puhtaverelisema välimusega.


Kui veab, hakatakse Caprit tootma juba 2012. a. Vedavaks sillaks saab tõenäoliselt ikka esimene. Küllap ei jää tulemata ka RS versioon koos kõigi 300 hj ja nutika esidiferentsiaaliga, mis täna Focuse tippmudelist rassimas. Ideeautot võivat oodata juba tänavu septembris Frankfurdi autonäitusel! Täissuuruses pilti vaata siin. Videoklipp kujutab endast Ford Capri 1981. a. reklaami.