Esmalt istus Nikolai Fomenko Lamborghini populaarseimasse ja pisimasse mudelisse Gallardo. Fomenko meenutab, et Lambo peab olema kõike muud, kui igav, nagu ütles Ferruccio Lamborghini kunagi ise, ent nii vana mudeliga saatelõiku pole siiski teab mis huvitav vaadata. Kuigi sellisel daatal nagu 520 hj, 315 km/h, 0-100 km/h 3,95 sekundit ei puudu võlu iial. Oleks võinud ikka kusagilt Gallardo LP560-4 välja ajada, mis alles hiljuti välja lasti.

Fomenko järeldabki ootuspäraselt, et Gallardo pole ekstreemne, vaid superauto ning Lambo kohta üsna igav ning nii kerge juhtida, et isegi blond saab sellega hakkama. Värskenduseks näidatakse Gallardo tagasikäigu nuppu, mis asub roolist vasakul armatuurlaua küljes nagu oleks italianodele see alles viimasena meelde tulnud. Kuidas küll Audi sellise asja läbi lasi, tõesti.

Järgmisena pannakse kõrvuti Mini Cooper S ja Alfa Romeo MiTo, näidatakse neid disainiasjatundjaile, sooritatakse fotosessioon seksikate modellidega ning võetakse juhitavuse mõõtu kitsal kardirajal. MiTo pole kena ja on liiga kallis, kuna maksab kaks korda enam kui Fiat Grande Punto, mis see tegelikult on, kõlab testijate resümee.

Kuulus külaline on sel korral päris soliidne: Venemaa inimõiguste nõukogusse määratud presidendi saadik  ja mõjukas advokaat Anatoli Kutšerena, kes stuudios olevale Hummeri nahkistmele istub. „Kas rikute liikluseeskirju tihti?" „Ma ei ütleks, et tihti, aga ikka rikun küll," vastas advokaat.

Lõpuakordiks on lõbus klipp Hummeri valge limusiinivorstiga H2, millega Fomenko sõidab pulmapaari teenindama. „Sapöörilabidaga vormitud vormid, odav plast ja askeetlik interjöör nagu sõjaväes. Militaarlimusiini juhtimine pole nõrganärvilistele! Mitte Hummer, vaid haamer - kuvalda!" Tõsi - selline Hummeri-mammut on kalambuuritsevaks mõnitamiseks hea objekt küll.


Eelmist osa saad vaadata juba YouTube'is nagu näitab ülaltoodud klipp.