Tänase päeva seisuga on 2009. aastal väljastatud 60 eritellimusega numbrimärki, öeldi Autoregistrikeskusest. Möödunud aastal oli selleks ajaks väljastatud juba üle 200 eritellimusega numbrimärgi.

Pidu katku ajal on pidulistele kindlasti mõnus ajaviide, ent kui finantsi pole, tuleb tõmmata koomale just kaunistuste koha pealt. Omal ajal sai meelepärase numbrikombinatsiooni paari pudeli brändi eest, nüüd käivad asjad aga juba ammu teisiti ning isikliku koodi saamist tuleb päris suurte summadega "põhjendada."

Enamlevinud kombinatsioonid on endiselt "kolm numbrit - kolm tähte". Reeglipärasus kombinatsioonide valikul puudub, esinev väga palju erinevaid näiteid. Siiki domineerivad "kolmekordne number - kolm tähte" kombinatsioonid. Näiteks: 222 EEE (NB! Reaalselt seda kombinatisooni kasutuses ei ole).

Stiilis NIMI 1 on numbrimärke kokku üldse läbi ARK ajaloo väljastatud 403 tükki. 222 EEE stiilis kordades rohkem. Erimärkide hinnad on vastavalt 20.000.- ja 7.000.- krooni. Riigilõiv tõusis alates 1. jaanuarist, varemalt oli soodsam registrimärk väärt 5.000.- EEK.