Meditsiiniuuringufirma Exmovere kutsub enda plaanitavat toodet Chariotiks ehk kaarikuks. Kui antiiksõdalased olid enda kompaktsete vankrikeste peal, siis tänapäevane kaarik tuleb endale poolenisti selga tõmmata. Või siis topib Chariot endale hoopis inimese otsa - oleneb, kummalt poolt vaadata.

Ratastooli ees on sel, täisrobotkostüümil Showbot põhineval leiutisel igal juhul mitmeid eeliseid. Kahju, et inimene selles ainult nii nõme välja paistab, justkui oleks keegi suurde tolmuimejasse või pesumasinasse sisse kukkunud, enam välja ei saa ning on argiste tegevuste jätkamise huvides olukorraga leppinud.

Küllap Exmoverel on plaanis Charioti veel enne turule tulemist korralikult täiustada, lubades seda kandes näiteks ka istuda. Liikumispuudega inimestele on selline segwaylik vahend tegelikult väga vajalik. Peab lootma, et invaliididest siiski päris roboteid ei ehitata.

Päris naljakas on Chariotile Showbotist kubemepiirkonda jäänud kõlar. Ning omaette küsimus, kuidas liikumisvaegusega inimene sellesse tuutusse sisse peaks saama. Äkki saab sellest hoopis laiskade lemmikkookon? Ent nagu öeldud, on pikk arendusprotsess veel ees.

Video tuleb kindlasti ära vaadata. Siin mõjub Chariot ühelt poolt ikka päris paroodiana, mille praktilisestb poolest ei saa jällegi samas ka mööda vaadata.