Tõhusat postiteenust osutav, igapäevaselt miljoneid pakke ja pakikesi ülemaailmselt ümber jagav UPS võib muutuda veelgi efektiivsemaks, kui võetaks kasutusele ülikiired ja kurjad modifitseeritud pruunid kaubaautod. Pakid liiguvad praegu küll kiiresti, ent neid ringi vedavad kaubikud venivad paradoksaalsel kombel liikluses pidevalt jalus.

Zercustoms vahendab, et UPS tegi ühele Saksa tuuningufirmale ülesandeks vuntsida pruunist postifurgoonist ringrajaauto suutlikkusega võrreldav sportkaubik. Standardse furgooni sisikond võeti välja, kaasa arvatud selle aneemiline neljasilindriline mootor.

Siililegi selge, et 425 hj V8 seljas ratsutades jõuavad pakid kohale lausa välgukiirusel ja stiilselt. Juhitavuse tekitamiseks sai veok Koni amortisaatorid, uue tagatelje, vedrud, rehvid ja efektiivsed pidurid. Valminud teenindusauto on kiire ja kuri nagu vana kooli muskelauto ning tekitab mõnes ehk tõesti soovi e-mailidega pingpongitamise vahelduseks ka mõni traditsiooniline kiri kirjutada.

Vaadake videoklippi, et veenduda, kui kiire ja lärmakas tuunitud välkkaubik on, kuidas see tavalisele ära teeb ning seda uhkete burnoutidega tähistab.